Αγγελική Δαλακούρα

Η Αγγελική Δαλακούρα είναι χειρουργός οδοντίατρος, κάτοχος του μετεκπαιδευτικού προγράμματος της κλινικής της Διαγνωστικής κ Ακτινολογίας στόματος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την ακτινοδιάγνωση, ακτινοπροστασία και ακτινοτεχνική. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1999 με βαθμό λίαν καλώς. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2000 με ειδίκευση στην αισθητική στόματος κ προσώπου και ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου καθημερινά με πολλή αγάπη κ θέληση προσφοράς στον άνθρωπο. Παρακολουθεί πολλά συνέδρια κ σεμινάρια κάθε χρόνο κι ενημερώνεται για τις εξελίξεις της οδοντιατρικής. Οραματίστηκε την Athens North Clinic και το Νοέμβριο του 2018 αυτό τ’ όνειρό της έγινε πραγματικότητα.


Σφακιανού Αικατερίνη

Η κα Σφακιανού Αικατερίνη είναι οδοντίατρος, απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης στη Στοματολογία και διπλωματική εργασία πάνω στη διερεύνηση της ανοσοϊστοχημικής έκφρασης του μορίου NFκB p65 σε HPV θετικές και αρνητικές προκαρκινικές βλάβες και ακανθοκυτταρικά καρκινώματα στόματος. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ στο εξωτερικό ιατρείο Στοματολογίας του Νοσοκομείου ‘Ο Ευαγγελισμός’ κατά την χρονική περίοδο Απρίλιος 2013- Ιούνιος 2018. Έχει συμμετάσχει με επιστημονικές εργασίες σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και στη συγγραφή άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά.


Χρήστος Κρητικός

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.Εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών το 1998 και αποφοίτησε το 2003 με τον βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Στη συνέχεια υπηρέτησε την θητεία του ως έφεδρος σμηνίας -οδοντίατρος στο νοσοκομείο της αεροπορίας (Γ.Ν.Α)και τον επόμενο χρόνο εξειδικεύτηκε στο laser στη Γερμανία.Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην περιοδοντολογία-εμφυτευματολογία στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία αποκλειστικά στο πεδίο της της περιοδοντολογίας και της εμφυτευματολογίας ,ενώ παράλληλα συνεχίζει τηνε επιστημονική του κατάρτιση παρακολουθώντασ και συμμετέχοντας σε σεμινάρια σε πανεπιστήμια της Γερμανίας -Ελβετίας και ΗΠΑ.Επίσης η έρευνά του εστιάζεται σε τεχνικές ουλοπλαστικής και οστεοενσωμάτωσης.


Δρ. Ιωάννης Γ. Γκισάκης

Χειρουργός Στόματος

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη
συνέχεια παρακολούθησε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Οδοντιατρικής
Σχολής Αθηνών, απ’ όπου έλαβε το Δίπλωμα Κλινικής Εξειδίκευσης στη
Χειρουργική Στόματος και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην
Παθοβιολογία Στόματος (*Master **of *Science). Παράλληλα, εκπόνησε δύο
διδακτορικές διατριβές, στο Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής της Ιατρικής
Σχολής Αθηνών και στην Κλινική Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής
της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Ειδικότερα, εκπαιδεύτηκε σε ολόκληρο το φάσμα της Χειρουργικής Στόματος
στην Κλινική Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου
Αθηνών και στα Οδοντικά Εμφυτεύματα στη Μονάδα Οστεοενσωματούμενων
Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Από το 2003 έως σήμερα είναι
κλινικός και επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Οδοντικών Εμφυτευμάτων &
Οστικής Ανάπλασης του Νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ” (Αθήνα). Διατελεί τακτικό μέλος
της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης και της *European ** Association **for *Osseointegration.


Ανδριανή Κοκκορέ

Η Ανδριανή Κοκκορέ είναι απόφοιτη του τμήματος Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έλαβε στη συνέχεια Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διαγνωστική και Ακτινολογία Στόματος απο το τμήμα της Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ. Αφορά τριετή κλινική ειδίκευση στη διαγνωστική μεθοδολογία των νόσων του στόματος και στην ακτινοτεχνική και ακτινοδιάγνωση των παθήσεων της γναθοπροσωπικής χώρας.
Παρέχει υπηρεσίες σε οδοντιατρικούς ασθενείς απο το 2006.
Έχει κάνει επιστημονικές εργασίες σε οδοντιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε οδοντιατρικά συνέδρια.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής απο το 2006, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας απο το 2007, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Οδοντογναθοπροσωπικής Ακτινολογίας (International Assoc, of Dentomaxillofacial Radiology) απο το 2007, επιστημονικός Συνεργάτης της Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ στην κλινική της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας στόματος απο το 2009.


Καλλιόπη Βαλλά

Oρθοδοντικός

Η Καλλιόπη Βαλλά είναι ορθοδοντικός, απόφοιτη της Οδοντιατρικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) το 1988 με υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις.

Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα εξειδίκευσης στην ορθοδοντική (MSc) το 2013 καθώς και το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MSc) στη Διοίκηση μονάδων Υγείας EAΠ.
Από το 1990 έως και σήμερα, ασκεί ανελλιπώς την ορθοδοντική ως ελεύθερη επαγγελματίας ενώ παράλληλα είχε συνεργασία και με το ΙΚΑ Χαλανδρίου.

Το επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις, τακτικές συμμετοχές σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια αντλώντας κάθε καινούργια γνώση και καινοτομία στην ειδικότητα της Ορθοδοντικής.


Μαριαννα Κοντοποδη

Η κ. Μαριαννα Κοντοποδη αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2005 από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τον Σεπτέμβριο του 2007 συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της Νεας Υόρκης με κατεύθυνση την αισθητική οδοντιατρική οπου και τον Αύγουστο του 2008 κατέκτησε τον τίτλο .Απο το 2009 μέχρι και σήμερα ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου με αποκλειστική ειδίκευση στην αισθητική δοντιών και επανορθωτικη οδοντιατρική .


Ιωάννα Σίσκα

Η Ιωάννα Σίσκα είναι απόφοιτη του τμήματος Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΠΘ) και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων(ΣΣΑΣ). Έλαβε στη συνέχεια Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διαγνωστική και Ακτινολογία Στόματος από το τμήμα της Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ. Αφορά τριετή κλινική ειδίκευση στη διαγνωστική μεθοδολογία των νόσων του στόματος και ακτινοδιάγνωση των παθήσεων της γναθοπροσωπικής χώρας. Από το 2014 είναι διευθύντρια του Οδοντιατρικού Ακτινολογικού τμήματος του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251 ΓΝΑ).Έχει κάνει επιστημονικές εργασίες σε οδοντιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε οδοντιατρικά συνέδρια.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής , μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας και μέλος της Ευρωπαικής Εταιρείας Οδοντογναθοπροσωπικής Ακτινολογίας (EADMFR).


Μαρία Φασουλάκη

Η Μαρία Φασουλάκη είναι κάτοχος διπλώματος (HND) του Cambridge Regional College με ειδικότητα Advanced skin care and healthy therapy, καθώς επίσης και κρατικής πιστοποίησης ως τεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ.
Τακτική συμμετοχή σε συνέδρια αισθητικής-κοσμητολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τη διέυρυνση των γνώσεων αλλα και για να ενημερώνεται ΄για τις εξελίξεις της τεχνολογίας στην αισθητική.
Η επαγγελματική εμπειρία προέρχεται από Δερματολογικά ιατρεία της Αθήνας δίπλα σε καταξιωμένους Δερματολόγους.