Ολοκεραμικές στεφάνες – γέφυρες

Athens North Clinic > Οδοντιατρική > Αισθητική Οδοντιατρική > Ολοκεραμικές στεφάνες – γέφυρες

• Πρόκειται για αισθητικές αποκαταστάσεις από πορσελάνη είτε ζιρκονία που καλύπτουν όλο το δόντι. Είναι άριστης αντοχής και αισθητικής, χωρίς την κλασσική επένδυση μετάλλου.
• Η κατασκευή και η τοποθέτηση των στεφανών περιλαμβάνει, τροχισμό του δοντιού ώστε να αφαιρεθεί η απαραίτητη ποσότητα οδοντικής ουσίας, λήψη αποτυπώματος, τοποθέτηση προσωρινών στεφανών από ρητινώδες υλικό και με το πέρας περίπου μιας εβδομάδας συγκόλληση στο δόντι της στεφάνης που έχει κατασκευαστεί.
• Η ζιρκονία είναι οξείδιου του ζιρκονίου, ορυκτό που βρίσκουμε στη φύση και φημίζεται για την σκληρότητα, την αντοχή του αλλά και την εξαίρετη ομορφιά του.
• Και τα δύο είδη αποκαταστάσεων έχουν διαφανή πυρήνα με αποτέλεσμα να τις διαπερνά το φως, ακριβώς όπως διαπερνά ένα φυσικό δόντι. Γι’αυτό έχουμε ένα ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα.
• Είναι μια εξαιρετική λύση αντί για τις μεταλλοκεραμικές στεφάνες (θήκες) και γέφυρες για όσους έχουν υψηλές αισθητικές απαιτήσεις!

Οι όψεις πορσελάνης είναι κατασκευασμένες από κεραμικό υλικό. Οι όψεις πορσελάνης κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργαστήριο και συγκολλούνται στο στόμα του ασθενή. Η πορσελάνη είναι το πλέον αισθητικό υλικό με μεγάλη αντοχή

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο