Θεραπείες Προσώπου

Athens North Clinic > Δερματολογια > Θεραπείες Προσώπου

1. Βαθύς Καθαρισμός

Ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα, την κερατίνη και κυρίως το περιττό σμήγμα προετοιμάζοντας την να δεχτεί όλες τις άλλες θεραπείες, όπως ενυδάτωση, βιταμινοθεραπεία, χημικά peelings αλλά και όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.

Η διάρκειά του διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Μπορεί να γίνει ανεξαρτήτου ηλικίας, αφορά και γυναίκες και άνδρες.

Στόχος είναι η εξισσορόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας, η καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και η καλύτερη διεισδυτικότητα των καλλυντικών προϊόντων.

Βασικά στάδια:

  • Ντεμακιγιάζ με προϊόν ανάλογο της επιδερμίδας για την απομάκρυνση ρύπων και μακιγιάζ.
  • Απολέπιση είτε με προϊόν, είτε με μηχάνημα για την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων.
  • Χρήση ατμού και διάνοιξη πόρων για την εξαγωγή σμήγματος.
  • Αντισηψία δέρματος.Ειδική θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.
  • Αντιβιοτική κρέμα.

2. Μεσοθεραπεία

Με την μεσοθεραπεία επιτυγχάνεται η διείσδυση και διάδοση ενεργών στοιχείων στο δέρμα, χωρίς ή με την χρήση ενέσεων.

Στη μη ενέσιμη εφαρμογή της μεσοθεραπείας επιτυγχάνεται η διείσδυση και διάδοση ενεργών στοιχείων στο δέρμα χωρίς την χρήση ενέσεων, αλλά με την εφαρμογή μικρορευμάτων και άλλων συσκευών διείσδυσης, όπως το Dermapen. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι βιταμίνη Α , βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ κατά κύριο λόγο.

3. Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση είναι η μη επεμβατική και ανώδυνη ιατρική μέθοδος για την αφαίρεση των κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος, ενώ παράλληλα ανανεώνει την επιδερμίδα. Ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα μετά την εφαρμογή της θεραπείας γίνεται λείο, απαλό, καθαρό και λαμπερό. Η δερμοαπόξεση είναι θεραπεία που γίνεται ιδανικά τον χειμώνα, αν και μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς πρόβλημα και το καλοκαίρι. Είναι επίσης κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.
Η δερμοαπόξεση μπορεί να γίνει είτε με μικροκρυστάλλους είτε με διαμάντι.

4. Θεραπεία ανάπλασης (ουλές, ακμή, ρυτίδες, πανάδες)

Οι ουλές από ακμή, οι πανάδες, οι έντονες φακίδες και οι ρυτίδες σας κάνουν να δείχνετε ταλαιπωρημένοι, κουρασμένοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία. Το Dermapen είναι μια καινοτόμος θεραπεία προσώπου που δημιουργεί μικροοπές στο δέρμα, σε μέγεθος καρφίτσας, τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για να γίνει ανάπλαση.

5. Βιολογικό Peeling

Το βιολογικό peeling είναι ένα μη επιθετικό και λιγότερο τοξικό peeling, το οποίο αντιμετωπίζει την γήρανση, μειώνει τις λεπτές γραμμές, μειώνει τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες καθώς και αποτελεί αποτελεσματική θεραπεία στο πρόβλημα της ακμής. Το βιολογικό peeling ενδείκνυται επίσης σε περιπτώσεις έντονης σμηγματόρροιας. Το δέρμα αμέσως μετά την θεραπεία παρουσιάζει ήπιο ερύθημα, το οποίο υποχωρεί σταδιακά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο